Basispsycholoog Recruiter

Basispsycholoog Recruiter volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Basispsycholoog

Sinds kort moeite met het invullen van uw vacatures binnen de GGZ en dus op zoek naar een specialistisch en vakkundig wervingsbureau? Sinds 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich toegelegd als Basispsycholoog Recruiter. Zeker sinds de recente personeelstekorten binnen de GGZ is ons specialisme binnen het rekruteren van Basispsychologen zeer belangrijk geworden. Onze oprechte intentie is er voor zorgen dat er een degelijke werkrelatie tussen Basispsycholoog en werkgever ontstaat zodat alle cliënten die hulp nodig hebben die ook krijgen en de ontwikkelingen en innovaties binnen de GGZ niet stil komen te staan. Wij krijgen dit voor elkaar door de juiste match te maken tussen de vacature, werkgever en de Basispsycholoog die dan ook de standaarden, kernwaarden en visie deelt van u en uw organisatie. Ons uitdijende GGZ netwerk van psychologen kan ons hier bij helpen waarmee we de juiste Basispsycholoog voor u en uw organisatie vinden.

GGZ Werving en Selectie met psychologische benadering

De selectie van onder andere Basispsychologen door onze recruitment consultants zijn door het volgen van de studie psychologie voor het grootste deel de oorzaak voor onze jarenlange groei. Zodoende hebben wij bij FBRC GGZ Werving een grote voorsprong bij het selecteren en werven van Basispsychologen. Dankzij een uitgebreid onderzoek van het NOA zien we hoe beduidend het is om actief binnen de GGZ te werven aangezien 8,9% van het GGZ personeel graag aan een nieuwe functie wilt beginnen en zoekt daar ook actief naar; daartegenover staat zeker 72% die er eigenlijk klaar voor is om van functie te wisselen, maar die beseft dit zelf niet. Doordat onze recruitment consultants hier dankzij hun studie psychologie extra op letten, zijn ze buitengewoon geschikt om deze latente behoefte bij een Basispsycholoog duidelijk te maken.

Werving GGZ Personeel zonder onaangename verrassingen

Als de Basispsycholoog interesse heeft in de openstaande vacature en ook goed bij uw organisatie past dan stellen wij de Basispsycholoog aan u en uw collega’s voor in combinatie met het Curriculum Vitae en een motivatiedocument. Als wij het samen eens zijn over de beschikbaarheid en geschiktheid van de Basispsycholoog en wilt u hem of haar inviteren voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de Basispsycholoog nog voor dat eerste sollicitatiegesprek bij ons op kantoor uitgenodigd voor een kop koffie met een veelomvattend gesprek en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij maken dit allemaal tot één compleet dossier en voegen daaraan het volgende toe: het motivatie document en het loopbaan traject van de Psycholoog tot nu toe. Aan de hand van deze heldere, concrete en strakke werkwijze manoeuvreren wij bij FBRC GGZ Werving u en uw collega’s in de beste situatie om te beslissen of de Basispsycholoog geschikt is voor uw organisatie.