Basispsycholoog met oog voor de toekomst! – Rotterdam

Introductie

Moderne en innovatieve GGZ, dat heeft Nederland nodig. Wil jij als Basispsycholoog bijdragen aan een toekomstbestendige GGZ? Lees onze vacature.

Organisatie

Waar ga je werken? De organisatie betreft een zorginstelling voor psychisch welzijn, waar klantvriendelijke en laagdrempelige zorg voor mensen met psychische klachten wordt geboden. Ze geloven in het dagelijks oefenen van nieuw gedrag en de inzet van technologie daarbij. Cliënten kunnen zonder wachttijd aan de slag en krijgen dagelijks online-behandeling, aangevuld met een verdiepend gesprek, online of op locatie. Hierbij maken ze gebruik van elkaar als collega’s, van bewezen effectieve interventies en van technologie. De basis voor alle behandelingen is de therapeutische relatie en vertrouwen op de veerkracht en mogelijkheden van de cliënten. Ze ondersteunen jou als Basispsycholoog in goede, efficiënte praktijkvoering waarbij ze administratietijd hebben geminimaliseerd.

Functie

Over de functie: Het betreft een GGZ-instelling gericht op een toekomstbestendige GGZ. Ze bieden klantvriendelijke en laagdrempelige zorg voor mensen met psychische klachten. Er zijn geen wachttijden, omdat er achter de schermen zo veel mogelijk is geautomatiseerd. Zo hebben zij meer tijd over voor de cliënten (Volwassen, bGGZ en sGGZ). Door te kiezen voor een optimale taakverdeling tussen technologie, psychologen en de cliënt is de zorg snel beschikbaar, effectief en efficiënt. Als spreekkamer psycholoog ben je verantwoordelijk voor de behandelcontacten op onze locatie of via videoverbinding *Je geeft zelfstandig behandelingen onder supervisie van een GZ-psycholoog *Je werkt in een behandelteam met een online psycholoog, die tussen de spreekkamer gesprekken online contact heeft met de client via chat en (video)bellen. *Jij zet de richting uit in de behandeling en overziet de werkzaamheden van de online psycholoog *Je coacht de online psychologen in hun ontwikkeling, hun psychologisch handelen en cliëntencontact

Functie-eisen

Wat neem je mee? *Je bent een basispsycholoog met minimaal 3 jaar ervaring (inclusief LOGO-verklaring) in het zelfstandig geven van behandelingen in sGGZ of basis GGZ; *Je bent psychologisch- inhoudelijk sterk onderlegd en up-to-date met ontwikkelingen in je vakgebied; *Je bent optimistisch, je hebt tempo maar kunt ook vertragen; *Naast het vakmanschap als psycholoog, vind je het leuk om geïnspireerd te worden door domeinen buiten de psychologie, zoals door de filosofie, sport, kunst of nieuwe technologie; *Je wilt onze oplossingsgerichte, online, tijdgebonden en doelgerichte aanpak uitdragen en zo bijdragen aan de geestelijke gezondheidszorg van de 21ste eeuw.

Aanbod

Wat bieden zij? *Ze bieden de mogelijkheid van een loondienstverband of een ZZP overeenkomst; *Bij een loondienstverband matchen ze de arbeidsvoorwaarden van de grote GGZ instellingen: je ontvangt een dienstverband/salaris met vakantiegeld, dertiende maand en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; *Je werkt in een mooie en inspirerende omgeving omdat ze geloven in een healing environment voor zowel cliënt als behandelaar; *Ze bieden bovengemiddeld ruimte voor werkbegeleiding, overleg, reflectie, persoonlijke ontwikkeling en opleiding; *Om richting te geven aan je professionele ontwikkeling, ontvang je (indien in loondienst) een opleidingsbudget, die je kan besteden aan congressen, externe supervisie en cursussen.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009. denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!