Basis GGZ Werving

Basis GGZ Werving volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Basis
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in Basis GGZ Werving. Anno 2010 zijn we proactief binnen de werving en benaderen van experts binnen de basis GGZ en de specialistische GGZ. Onze ruime expertise binnen de GGZ en grote netwerk binnen het gehele spectrum hebben al tot vele successen geleid.

Bedreven in Basis GGZ Werving

De werkwijze van FBRC GGZ Werving kenmerkt zich door twee stappen. Allereerst moet de kandidaat goed matchen met de functie. Daarna is het van belang dat de kandidaat een goede klik heeft met met de werkgever, want dat is de fundering van een positieve en duurzame werkrelatie.

Door onze ervaring van bijna een decennium lang binnen de gezondheidszorg sector leveren we positieve uitkomsten tussen kandidaat, klant en vacature. Door onze ervaring heeft FBRC GGZ Werving zich expert gemaakt binnen de GGZ Werving. Daarnaast hebben we een nog steeds groeiend netwerk samengesteld van deskundigen binnen de basis GGZ.

Recruitment met psychologische diepgang

Het is bekend, dankzij een recent onderzoek van het NOA, dat 72% van het basis GGZ personeel een onuitgesproken behoefte heeft aan een nieuwe uitdaging en dat 8,9% van het basis GGZ personeel daadwerkelijk op zoek is. Voordat onze consultants kunnen beoordelen over de match zal de kandidaat logischerwijs eerst gevonden moeten worden en vervolgens gevraagd worden of een verandering van functie wenselijk zou zijn. Onze consultants zijn als professionals gespitst om de potenties te herkennen en bij de kandidaten die potenties te benadrukken.

GGZ Werving en Selectie met aangename zekerheden

Concluderend zal FBRC GGZ Werving u in de best mogelijke positie manoeuvreren om vast te stellen of de kandidaat bij u en uw onderneming in de basis GGZ zal passen. Indien het blijkt dat de kandidaat dan ook past binnen uw onderneming dan is introduceren bij u aan de hand van een CV en motivatiedocument de volgende stap. Stellen we allemaal vast dat de kandidaat geschikt is voor de functie en wilt u hem of haar uitnodigen voor een vervolg? Dan wordt de kandidaat bij ons verwacht voor het carrière waarden assessment en een diepte twee gesprek. Wij houden simultaan een uitgebreid dossier bij over niet alleen wat de kandidaat motiveert maar ook over het gehele loopbaantraject van de kandidaat.