Basis GGZ Recruitment

Basis GGZ Recruitment volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Basis
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in Basis GGZ Recruitment. Sinds 2010 zijn wij actief met de werving en selectie van personeel binnen de basis GGZ. De combinatie van jarenlange ervaring en ons sterke netwerk binnen het gehele spectrum van de GGZ heeft al tot vele successen geleid.

Gespecialiseerd in Basis GGZ Recruitment

Volgens de werkwijze van FBRC GGZ Werving bestaat het proces van de beste basis GGZ Recruitment uit twee matches: Uiteraard moet de kandidaat een goede match zijn met de functie, maar daar houdt het voor ons niet op. Zeker net zo belangrijk is dat de kandidaat een goede match is met de werkgever, want dat is de basis van een goede, prettige en langdurige werkrelatie.

Sinds onze oprichting in 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in GGZ Recruitment. Door onze jarenlange focus op de gezondheidszorg sector levert de match tussen kandidaat en vacature voor ons geen problemen op. Daarnaast hebben we een netwerk opgebouwd van specialisten in de basis GGZ dat nog iedere dag groeit.

Recruitment met psychologische benadering

Voor onze consultants kunnen oordelen over de match tussen kandidaat en werkgever zal de kandidaat natuurlijk eerst gevonden moeten worden en bereid zijn tot een carrièreswitch. Uit een onderzoek van het NOA bleek dat 8,9% van het basis GGZ personeel op zoek is naar ander werk en bij 72% die behoefte verborgen is. Onze consultants zijn als psychologen goed in staat die latente behoefte te herkennen en de kandidaten die behoefte ook te laten inzien.

Basis GGZ Werving en Selectie zonder onaangename verrassingen

Als blijkt dat de kandidaat geïnteresseerd is stellen wij hem aan u voor aan de hand van een CV en een motivatiedocument. Bent u het met ons eens dat de kandidaat wellicht geschikt is voor de functie en nodigt u hem uit voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de kandidaat bij ons op kantoor uitgenodigd voor een diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Hieruit maken wij een dossier op dat niet alleen de gehele loopbaan van de kandidaat omvat, maar ook wat de kandidaat motiveert. Zo brengen we bij FBRC u in de best mogelijke positie om te bepalen of de kandidaat bij u en uw bedrijf past.