GZ-Psycholoog Forensisch – Almere

Introductie

Ben jij een GZ-Psycholoog met affiniteit in de Forensische sector, en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen jouw vakgebied? Lees onze vacature. Vrijblijvend kennismaken kan uiteraard altijd.

Organisatie

Waar ga je werken? Deze organisatie is het grootste centrum voor forensische geestelijke gezondheidszorg (ggz) in Nederland. Ze bieden gespecialiseerde zorg voor mensen met grensoverschrijdend of strafbaar gedrag. Er worden behandelingen voor zowel jongeren als volwassenen geboden. De behandelmethodes zijn zelf ontworpen en daarmee uniek, al jaren bewijzen zij dé specialist te zijn! In Almere is op dit moment vraag naar een GZ-Psycholoog. De laatste jaren vindt er binnen de maatschappij een steeds meer groeiende bewustwording plaats omtrent huiselijk geweld. Mijn opdrachtgever volgt deze ontwikkelingen nauwgezet en zijn gericht op de relationele dynamiek en het ontwikkelen van behandelprogramma’ s die daarop aansluiten. Het team is multidisciplinair samengesteld en bestaat uit een Psychiater, GZ-psychologen, Orthopedagogen, Systeemtherapeuten en Basispsychologen. Samen met de cliënt(en) en eventuele betrokken omgeving en instanties werken zij toe naar een veilig en constructief leefklimaat voor het gezin.

Functie

Wat ga je doen? * Je behandelt cliënten uit je eigen caseload met uiteenlopende complexe problematiek en voert risicotaxaties uit; * Naast je eigen caseload, treed je op als regiebehandelaar in (complexe) casuïstiek en kun je opleidingstaken als werkbegeleiding of supervisie op je nemen; * Je neemt deel aan een wekelijks multidisciplinair overleg met psychiater, klinisch psycholoog, (GZ-)psychologen en systeemtherapeuten; * Naast deelname aan de gespecialiseerde ontwikkelprogramma’s, is er ook ruimte voor eigen persoonlijke inbreng en eerder opgedane ervaring; * Als je dat leuk vindt is er ruimte om bij te dragen aan opzet en implementatie van beleid en het verder ontwikkelen van ons behandelaanbod.

Functie-eisen

Wie ben jij? * Je bent BIG-geregistreerd en beschikt over een registratie als GZ-psycholoog; * Een enthousiaste, leergierige en betrouwbare medewerker die een sterke affiniteit heeft met huiselijk geweld en de forensische doelgroep; * Je ontwikkelt jezelf graag in je vakgebied / zorglijn door middel van het volgen van cursussen en opleidingen. Ook houd je ontwikkelingen op dit gebied in de gaten; * Je bent voor cliënten goed te lezen, je durft ongewenst gedrag bespreekbaar te maken en kunt de-escalerend optreden.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Ontwikkelmogelijkheden, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk, als door het volgen van (interne) trainingen en opleidingen. We besteden veel aandacht aan begeleiding en intervisie; * Een jaarlijks individueel opleidingsbudget; * Daarnaast bieden zij je uitdagend en veelzijdig werk in een professionele omgeving waar collega’s intensief met elkaar samenwerken; * De functie is ingeschaald in FWG 65 conform de salarisschalen van de CAO GGZ, minimaal € 4.138,00 en maximaal € 5.553,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Ook ontvang je een 13e maand.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!